Chaos

Jeg innså plutselig at bloggen min har vært død i godt over en måned nå.

Skrivesperre tror jeg vi kaller det. Jeg har forsøkt å jobbe med boken min, det har ikke lyktes meg. Jeg har forsøkt å skrive et oppsummeringsinnlegg for 2012, det har heller ikke lyktes meg. Jeg kom så langt som til mars, så ga jeg opp..

Akkurat nå sitter jeg i sofaen i kollektivet mitt og tar livet ekstremt mye med ro. Den siste måneden eller noe, har jeg hatt veldig vondt i ryggen. Dette har ført til at jobb er grusomt, trening går sånn passe greit, og livet generelt har bare blitt dritt. Enkelte dager er det så ille at jeg nesten ikke kommer meg ut av sengen, mens andre dager er jeg nesten smertefri.. Legen anbefalte turer i terreng og styrketrening med et lite inntak av tabletter som vistnok skulle være betennelsesdempende.

Tablettene hjalp litt, men nå er jeg tom. Turer i terreng er jeg veldig dårlig på, og styrketreningen har så langt ikke hjulpet..

Over til noe helt annet. Jeg ble sittende å bla gjennom bildene mine på Flickr, og fikk plutselig et ekstremt england-savn… Jeg savner ikke huset, men jeg savner enormt mange av menneskene, jeg savner shoppingen, alkoholismetendensene, og alle de utallige fotomulighetene. Her i Bergen er alt egentlig fint også, men jeg er litt lei kjenner jeg. Lei av Norge og lei av for mye rutiner. 

Jeg tror jammen jeg skal prøve å jobbe litt mer med det oppsummeringsinnlegget nå..

I realised that my blog has been dead for over a month now. I think I’ll blame it on writers block or something. I’ve tried working on both a summary of 2012 and on my book, but no luck on either.. I randomly started looking at old pictures, and I got an extreme longing for England. I miss the people, the shopping, the alcoholic tendensies and all the good photo opportunities. It’s not that I don’t like Bergen, because I do, it’s just that I’m a bit fed up with Norway and all my everyday routines… I think I’ll work on that summary post now..

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Livet i England og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

5 svar til Chaos

 1. Støvkorn sier:

  Jeg er veldig glad for at du skriver igjen, føler at jeg har noe til felles med deg og vil bli bedre kjent med deg 😉

 2. Desirée sier:

  Der var du jo 🙂 SÅ synd at du plages med ryggen! Har hatt vondt i ryggen min hver dag i flere år nå, så jeg vet at det er virkelig plagsomt… Håper du snart blir bedre, anbefaler deg å gå til kiropraktor.

  Skjønner jo at du savner endel ting fra England, dessverre så blir livet etterhvert rutine, antagelig uansett hvor man befinner seg.

  Klem fra nord 🙂

  • Linn sier:

   Så hyggelig å se at jeg ikke har mistet alle leserne mine bare fordi jeg har tatt meg en lang «ferie» fra bloggen 😀 Hyggelig med kommentar fra deg, Desirée 🙂 Har vært hos lege i dag, og snakket med fysioterapeut på mandag, så nå håper jeg at ting skal gå litt framover 🙂
   Klem 🙂

   • Desirée sier:

    Neida du har ikke mistet meg, har lagt deg i googlereaderen sånn at æ skal se når du oppdatere 🙂 Ellers klarer jeg ikke helt holde følge 😉 Godt du får hjelp nå!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s