Amsterdamned 2012

I skrivende stund sitter jeg i en kjempemyk seng. På et hotellrom, midt i hjertet av Amsterdam.

Utenfor er det ikke så altfor mange biler, det er kanskje noen sykler, noen motorsykler, og en hel del mennesker til fots. Likevel er det ikke bråkete.

Over macens små høytalere kan man høre Drive By av Train. Karen står i dusjen. Lyden av vannet som treffer gulvet når ut i rommet, og alt er egentlig ganske fredelig.

Etter to dager uten søvn er jeg nå på randen av utslitt. Jeg sto opp i går en gang mellom 10 og 11, dagen ble brukt til å se litt på fine Bergen som jeg har savnet så sårt. Jeg tok en hel haug med fine bilder, jeg kjøpte meg ny mobiltelefon, og jeg var på min første innebandytrening på nesten et helt år. Dere kan tro det var deilig! Og jeg vil faktisk påstå at jeg fortsatt besitter en hel del ferdigheter. Jeg er kanskje ikke i toppform, og jeg må kanskje trene litt på presisjon, men alt sitter fortsatt der det skal.

Ettersom jeg skulle ta flybussen klokken 03:50 om morgenen, bestemte jeg meg for ikke å legge meg. Jeg hadde tross alt aldri klart å våkne tidsnok..

Etter en lang, og slitsom reise, ankom vi endelig Amsterdam en gang i 11-tiden på formiddagen i dag. Jeg er ekstremt støl etter gårdagens trening, og jeg kan virkelig ikke sette ord på hvor mye jeg gruer meg til å spille i morgen. Det kommer til å bli smertefullt til tusen.

Men jeg er fornøyd. Jeg har fått tilbragt mange timer med fantastiske mennesker, og jeg har fortsatt mange timer forran meg både i morgen, på søndag og på mandag.

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til Amsterdamned 2012

  1. Så gøy! 😀
    De sengene så hvertfall veldig gode ut! 😀

  2. Man blir jo utslitt både i kropp og hode uten søvn ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s