Hurra for 17-mai

Gratulerer med dagen til alle dere fine mennesker!

Tenkte bare å si fra at jeg lever, men at jeg ikke har stort å blogge om for tiden. Har tatt litt bilder, men ingenting jeg føler har noen verdi å vise fram.

Jeg har fortsatt mer skolearbeid å gjøre, og jeg har i tillegg begynt å bekymre meg litt for pakking, penger, flybilletter, reising osv.. Jeg har fortsatt ikke bestemt meg for når jeg skal reise hjem, jeg har ikke bestilt billetter, og jeg har ingen anelse om hvordan jeg skal få alt med meg heller.

For å minske omfanget av skjønnhetsprodukter litt, har jeg begynt å overføre de produktene jeg har lite igjen av over til mindre og lettere beholdere. Jeg håper på å få brukt opp en hel del før jeg drar herfra, for på den måten å kunne kaste litt også, men noe vet jeg jo at jeg ikke blir tom for, og det får jeg heller bare transportere hjem på denne måten. Hvorfor ha en stor, tung glasskrukke når jeg kan ha en liten plastboks liksom? Jeg har helt toneren min over på en mindre flaske, og jeg er nesten tom for dagkrem. Dette må da vel kunne fjerne i alle fall noen gram fra kofferten når jeg skal hjem? Jeg skal også presse en del av øyenskyggene mine. Ikke at jeg tror de blir så mye lettere av det, men jeg får i alle fall mer orden, og det er lettere å pakke paletter enn det er å pakke enkle øyenskygger.

Problemet er at jeg har mye klær, mye hudpleie og sminke, mange smykker, og en del sko. Jeg gruer meg virkelig til å prøve å stappe alt opp i en koffert og en bag for å si det sånn..

Jaja, håper dere alle har en flott nasjonaldag. For min del blir det en del lesing, litt serier og egentlig en ganske kjedelig dag.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Ett svar til Hurra for 17-mai

  1. Lurt å tenke på pakking og å ta produkter opp i mindre krukker 😉 Klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s