Spain, day four

05.03.2012 

I dag dro hele gjengen for å besøke noen av Spanias største aviser, noe jeg egentlig ikke fikk veldig mye utav. 90% av informasjonen vi fikk, forsvant når Ester(?) skulle oversette. Men for all del, litt interessant var det selvfølgelig. Jeg skjønte såpass som at aviser og magasiner blir drevet på så og si samme måte både i Norge, England og Spania. Sannsynligvis i resten av verden også. 

Dro tilbake til sentrum med tidligere nevnte gutter, hvor vi egentlig bare var veldig late i den stekende solen. Vi gikk i parken og hadde det i grunn utrolig koselig i mange timer. Hvis du ser bort fra det faktum at gutter snakker utrolig mye om «upassende» ting. 

Etter mye moro i parken, bare det tilbake til Hostal Nuria for å hente bagasje og for å vende snutene mot flyplassen. Flere av oss var i grunn veldig sultne. Jeg hadde ikke spist noe som helst siden vi spiste på TGI Fridays i går.. Var ikke sulten da jeg våknet, og så gikk alt bare i ett sett etter det, og dermed ble spising nedprioritert. 

Etter mye styr på flyplassen, fikk vi endelig sjekket inn, og skrubbsultne som vi var ble det en intens runde med leting etter et OK sted å spise på. Maten var så som så, og ettersom jeg ikke hadde spist på hele dagen, ble jeg fort mett. Det endte med at jeg ga resten av maten min til Ollie, som virkelig aldri blir mett. 

Jeg hadde fortsatt ca 30 euro til overs, og derfor gikk jeg innom tax free-butikken for å se om de hadde noe av sminken som står på ønskelisten min. Det hadde de altså ikke.. Det eneste jeg fant var parfyme, men ettersom jeg ikke har behov for ny parfyme, og ettersom den eneste parfymen jeg fant som jeg virkelig ville ha (En fra Jean Paul), endte jeg opp med å kjøpe snop. Sunn jeg, ja! 

Flyturen var lite trivelig. Det var mye turbulens, og det at jeg satt med småpanikk både da vi lettet og landet, syntes guttene var hysterisk morsomt. Så jeg fikk virkelig gjennomgå kan man si. Men vi landet i alle fall, og alle overlevde turen. Bussturen tilbake til Soton var lite begivenhetsrik. Vi satt egentlig bare i hvert vårt sete hele gjengen og var stuptrøtte. 

Jeg har virkelig hatt en fantastisk helg, og jeg ville ikke nølt et øyeblikk med å gjøre det hele om igjen. Jeg hadde mine tvil før jeg dro. Så for meg at det ville være vanskelig på en tur med 26 gutter jeg ikke kjente, men det gikk jo helt fint! Jeg angrer ikke litt engang på å ha dratt. 


Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til Spain, day four

  1. Anne sier:

    Så bra at du hadde en fin tur 🙂

  2. Det var nå godt å høre at ikke turen endte med en katastrofe 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s