I like you!

Dere, ja dere leserne mine, er så fine! 

Det siste året har bloggen min vokst, og plutselig har jeg lesere som ikke bare er venner og familie hjemmefra. Og hva det egentlig er som får dere til å komme tilbake er jeg igrunn ikke helt sikker på, men noe må det jo være.

Dere skulle bare visst hvor mye jeg setter pris på alle de små fotsporene dere legger igjen.

Jeg har hatt mine perioder hvor livet har sett svart ut, og jeg har delt ganske mye med dere lesere. Og kommentarene dere har vært av vesentlig betydning for å holde motet og humøret mitt oppe. Dere sier så utrolig mye fint, og jeg kan virkelig ikke beskrive hvor glad jeg blir for hver enkelt av kommentarene deres.

Pappa fant dette gamle bildet av meg og bestefar ❤

Nå i ettertid av bestefars bortgang har ikke humøret mitt vært helt på topp. Bestefar og jeg hadde et veldig sterkt bånd, noe som jeg tror kommer av at jeg elsket å tilbringe tiden min sammen med han da jeg var yngre. Derfor tror jeg også at jeg har tatt bortgangen hans veldig tungt. Bestefar var en gammel mann. Han var nesten 84 år gammel da han gikk bort, og han har levd et langt og innholdsrikt liv. Jeg er glad jeg fikk 23 år sammen med han før han gikk bort, og jeg er glad for alle opplevelsene jeg har hatt sammen med både han og bestemor. I går tok vi et siste farvel med han, og til tross for uendelig mange tårer fra min side, var det en fin og verdig begravelse for en så flott mann.

I morgen reiser jeg tilbake til England, og jeg lover dere at jeg skal forsøke å bli litt flinkere å blogge igjen. Bloggen har ikke blitt oppdatert så ofte som jeg kanskje skulle ønske iløpet av julen, men det har tross alt sine logiske årsaker.

All of my readers are so sweet! Your comments and words have gotten me through a lot of things. I really can’t explain how much I appreciate you all. I’m going back to England tomorrow, and I promise I’ll try to be a better blogger. I haven’t updated the blog as often as I wanted to during the holidays, but it has it’s reasons. I really miss my grandfather. We buried him yesterday, and it was a nice and dignified funeral for a great man. 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

4 svar til I like you!

 1. Ble rørt eg nå.. sitter her med tårer i øynene og tenker på min egen bestefar ❤ Skjønner at humøret ikke er på det beste akkurat nå.. forstår det godt! Virker som at vi har/har hatt et ganske likt forhold til bestefedrene våre 🙂 Når eg var liten fant bestefar alltid på masse sprell med meg, og vi var også mye på sjøen og fisket. (Bestemor også for den saks skyld!) Koselig å tenke tilbake på. Eg er så heldig som har begge to hos meg enda. Gruer meg til den dagen de ikke lenger er her. Man må bare ta tiden til hjelp.. sukk.. God tur tilbake til England 🙂 Klemmer

 2. evanetica sier:

  Godt at tilbakemeldingene våre trøster deg litt. Det er det som er så fint med blogging. Man deler personlige ting, så får man ros og støtte. 🙂 Er sikker på begravelsen var nydelig, og at han kommer til å fortsette å se ned på deg og være stolt over den du er og hva du gjør 🙂

 3. Linn sier:

  Elizabeth Michelle: Tiden og minnene er det viktigste vi har føler jeg. Jeg er sjeleglad for å ha fått den tiden jeg har hatt med bestemor og bestefar. Nå skal jeg passe på å tilbringe så mye tid som mulig med mormor og morfar når jeg er hjemme på ferier og slikt 🙂

  Tina: Ja, det hjelper utrolig med fine kommentarer fra fine lesere. Dere hjelper meg veldig ❤

 4. Lesli sier:

  I really want to bookmark this particular posting, “I like you!
  |” on my internet site. Would you care in the event that I reallydo it?
  Thanks a lot -Melba

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s