En lang dag

Det føles som om dagen har vart i en halv evighet, og enda er det ikke sent nok til at jeg kan legge meg heller.

Startet dagen etter noe som definitivt var for lite søvn. Noen ganske få timer var alt jeg fikk i natt. Jeg fikk liksom ikke sove uansett hvor mye jeg stirret i taket.

Men jeg kom meg i alle fall opp til det tidspunktet jeg skulle, tok på meg den nye, fine kjolen min, og satte kursen mot Vitalitetssenteret på Møhlenpris.

(Ja, dere har sett disse bildene før. Jeg er for sliten til å gidde noe mer enn å hente ut gamle bilder fra mappene mine..)

Der liker vi spenning i hverdagen. Så før herrelaget kunne spille kamp, måtte vi gjennom en liten brannalarm og litt kaldhet på utsiden av bygningen. Under herrelagskampen satt jeg i sekretariatet og skrev pene tall på et kampskjema.

Så etter tre omganger med herreinnebandy, var det endelig klart for at damelaget skulle få briljere litt ute på banen. Med en flott supportergjeng (Disse fine menneskene tror jeg dere skal få se bilde av senere.) på siden av banen var det duket for målfest. Det ble ikke scoret et, ikke to, ikke tre, men femten mål i vår favør. Ikke ble det baklengsmål heller, til Kristines fornøyelse, så alt i alt burde jeg vel være fornøyd med kampen. Jeg kan dessverre ikke skryte på meg å faktisk være dette, men det får så være. Jeg hadde bare håpet å kunne skryte av å spille en god kamp i dag, ettersom dette sannsynligvis var min aller siste kamp som spiller for Djerv. I alle fall for denne gang.

Etter kampen vår, var Alexandra og jeg så heldige at vi skulle få dømme en kamp i tilegg, og det ble rett og slett en slitsom afære. Med trøtte føtter og hoder var det ikke mye entusiasme for min del i alle fall. Minuttene gikk i sneglefart, og jeg tror aldri jeg har sett på klokken så mange ganger som jeg gjorde i dag. Jeg var rett og slett en smule utslitt.

Nå har jeg endelig kommet hjem. Jeg har både spist og dusjet, så nå skal resten av kvelden tilbringes på sofaen med en episode eller to av Gilmore Girls, før jeg endelig kan legge meg for å sove om et par timer.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Ett svar til En lang dag

  1. Tonje sier:

    SV: haha ja jeg å 🙂

    🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s