Vinterlyd

For rundt et år siden var jeg på gratiskonsert på Festplassen. Planen er å være der i år også.

For å skape oppmerksomhet om Krafttak mot kreft samarbeider Kreftforeningen med P4. Sammen gjennomfører vi en landsomfattende konsertturné – Vinterlyd.

Vinterlyd byr på gratiskonserter med noen av Norges største artister – deLillos, A1, Sirius, Quick og Hans Bollandsås, står det på Kreftforeningens sider.

Ben i A1 fra konserten på Festplassen i fjor. De kommer i år også, så dette gleder jeg meg til!

Jeg var som sagt der i fjor også, og jeg må si jeg synes det er et fantastisk tiltak. Jeg vil tro det hjelper å gjøre folk bevisst på hva Kreftforeningen driver med. For er det noe jeg selv brenner for, så er det kreftsaken.

Som tiåring mistet jeg bestemor. Hun døde av kreft. For ikke mange år siden fikk morfar kreft, og jeg vet ikke hvor lenge jeg har han. Det er nesten det verste med å ikke bo i nærheten av hjemme. Man vet ikke hvor lenge man har de man er glad i. Dette gjelder ikke bare morfar. Det gjelder alle jeg er glad i. Besteforeldre, foreldre, søsken, tanter og onkler, kusiner og fettere, you get the picture..

Jeg er dessverre ikke verdens flinkeste til å vise familien min hvor mye de faktisk betyr for meg. Jeg ringer altfor sjeldent, jeg er dårlig på å besøke de når jeg først er nordpå, og jeg forteller de sjeldent eller aldri at jeg er glad i de. Jeg forteller det til mamma, og til mormor. Men det er fordi det på en måte er noe jeg alltid har gjort. Mormor og jeg har alltid sagt love you til hverandre når vi har sagt hade. Det er liksom vår greie. Mamma er mamma, å ikke fortelle henne at jeg er glad i henne når jeg snakker med henne blir liksom feil. Det var hun som satte meg til verden, hun bar meg under hjertet sitt i ni måneder, og hun sørget for at jeg hadde en trygg oppvekst.

Det jeg egentlig forsøkte å si med dette innlegget, eller i alle fall det som var planen å si, er at det er viktig å støtte kreftsaken. På en eller annen måte kan vi nok alle bidra. Jeg har kanskje ikke mye penger å gi, men jeg tenker jeg kanskje skal melde meg som bøssebærer under Vinterlyd. Husker jeg riktig hadde de i alle fall bøssebærere i fjor.

God natt folkens!

Har forresten fått meg en ny sak på høyresiden her. Jeg håper det kan bidra til at flere støtter kreftsaken. Kan jeg, så kan du!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Vinterlyd

  1. Elizabeth sier:

    Så utrolig gøy! Da har du nok fått oppleve litt av hvert 🙂 A1, haha, har alltid likt dem 😀 Fikk oppleve de på nært hold i Sogndal i fjor høst. Føltes som at eg var 14år igjen! 😉 Så 19.Mars i Bergen, da er eg klar igjen 😀 Kan ikke gå glipp av dette 🙂

  2. Elizabeth sier:

    Sv; Er nok mest gira på å se A1 igjen ja. DeLillos er jo bra også & Sirius, men Hans har eg ikke noe interesse av å se 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s