Fotballkampen – En kjærlighetshistorie Del 5

Dette er femte, og siste del, av den episke kjærlighetshistorien om Frank Reidar og Lene Marie. Har du ikke lest de fire første delene? Fortvil ikke!

Trykk her for første del.
Her for andre.
Her for tredje.
Og her for fjerde.

Enjoy!

Moren var ikke sur lengre, hun fortalte Lene Marie at hun hadde bare blitt så bekymret, og dermed hadde hun reagert med sinne. Hun var glad på Lene Maries vegne.

Lene Marie møtte Frank Reidar dagen etterpå. De spiste mat på en kinesisk restaurant som var fint dekorert med drager og  andre kinesiske ting, og alt var bare fryd og gammen. De pratet og lo, og trivdes godt i hverandres selskap.

De traff hverandre så å si hver eneste dag mens Frank Reidar var i Bjørgvin, og da tiden var inne for at han skulle dra, var ikke Lene Marie veldig glad. Hun våknet og visste at dette var den siste dagen de hadde sammen. Hun skulle treffe han for å følge han til flyplassen, og hun gruet seg veldig.

Bilde: Weheartit

Hun kledde seg pent, og tok på seg skoene mens hun sukket vemodig. Hun gikk ut, og møtte han på bussholdeplassen. Han smilte mot henne da han så henne, men hun så at han også var trist for at denne tiden var over. Han ga henne en lang og god klem, før han kysset henne mykt på kinnet og sa at alt skulle bli bra.

Flybussen kom, og de satte seg sammen lengst bak. Der holdt de hverandre i hånden, og sa ikke stort. Lene Marie lente hodet på skulderen til Frank Reidar, og slik satt de lenge før Frank Reidar brøt stillheten. ”Vi skal nok få dette til å fungere. Jeg tror ikke jeg kan klare et liv uten deg” sa han. Hun klarte ikke annet enn å nikke, og fortsatte med å stirre rett foran seg.

Da bussen stanset foran inngangsdørene til flyplassen, gikk de stille ut. Frank Reidar tok bagen sin i en hånd, og holdt Lene Maries i den andre. Etter hvert fikk han sjekket inn, og de gikk for å sette seg og vente. De snakket litt om hvordan de skulle få alt til å fungere, og etter hvert ble de enige om at det ville bli mange flyturer i tiden fremover. Ingen ville være uten den andre.

Over høyttaler ble det annonsert at flyet Frank Reidar skulle med, nå var klart for ombordstigning. De gikk mot gaten, og Lene Marie gråt stille. Frank Reidar så henne dypt inn i øynene, før han kysset henne. Han holdt henne i armene sine, og fortalte henne at han elsket henne. ”Jeg elsker deg også ” sa hun. Det var ingen vei tilbake, nå hadde hun sakt det. Han gikk mot døren, og snudde seg et lite øyeblikk for å se på henne, så var han borte.

Lene Marie ble stående ved et vindu og se helt til hun ikke kunne se flyet lengre. Hun gikk ut, og fant bussen. Hun satte seg på samme sted som da de kom, og lot tårene strømme fritt. Det var ikke mange andre mennesker på bussen, så det var ingen som merket at hun satt der med maskara over hele ansiktet. Bussen kjørte mot byen, og da hun kom hjem gikk hun rett på rommet sitt. Der satt hun i mørket i mange timer. Plutselig tikket det inn en melding på telefonen hennes. ”Jeg elsker deg, og jeg lover at vi skal få dette til å fungere” sto det, og da visste Lene Marie at hun hadde mange gode stunder foran seg, og hun bestemte seg for at alt skulle bli bra.

And for the record, så var kommentaren fra læreren vår(Hans); Så søtt!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Ett svar til Fotballkampen – En kjærlighetshistorie Del 5

  1. Du skriver godt! Liker’e!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s