Fotballkampen – En kjærlighetshistorie Del 4

Fjerde del av den episke kjærlighetshistorien om Frank Reidar og Lene Marie.
For de som ikke har lest del 1 – 3:
Første del
Andre del
Tredje del

Han sa at Frank Reidar ønsket å snakke med henne. Lene Marie ble med et veldig usikker og klarte så vidt å sette en fot foran den andre. Sakte gikk hun mot døren inn til rommet hans. Da hun endelig sto rett utenfor, banket hun forsiktig på.

”Kom inn” sa en mørk stemme innenfor. Hun åpnet døren, og så rett inn i ansiktet på Frank Reidar. Han lå i en sykeseng, og smilte mot henne.  Da hun så at han smilte, ble hun mer sikker, og turte å gå nærmere. Snart sto hun rett ved siden av sengen hans, og han spurte om hun ikke ville sette seg ned.

Hun trakk fram en stol fra bak et skjermbrett, og satte seg ved siden av han.

Bilde: Weheartit

De snakket lenge, og hun fortalte han rett ut hvordan følelser hun hadde for han. Frank Reidar ble rørt, og sa at han håpet de kunne bli bedre kjent når han ble skrevet ut fra sykehuset. Han hadde fått treningsforbud i to uker, og de ukene planla han å tilbringe i Bjørgvin, for der hadde han mange slektninger. Lene Maries smil gikk fra øre til øre, og hun sa at hun gjerne ville treffe han igjen. Hun ga han telefonnummeret sitt før hun gikk, og han lovte å ringe henne.

Da hun kom hjem, satt moren og ventet på henne. Hun så på henne med noe Lene Marie måtte være verdens strengeste blikk, og hun ble et lite øyeblikk redd. Før hun skjønte at moren hadde vært bekymret, og hun angret på at hun ikke hadde tatt telefonen da moren ringte.

Hun fikk en stor dose kjeft, før hun ble sendt på rommet sitt. Hun skjønte hvorfor, og hun gikk uten å mukke. Vel oppe på rommet, satte hun seg ned på sengen og tenkte over det siste døgnet. Alt som hadde skjedd. Hun hadde møtt Frank Reidar, hun hadde snakket med han, og hun skulle møte han igjen. Hun var så oppspilt at hun visste ikke helt hvordan hun skulle beskrive alle følelsene som raste gjennom henne.

Hun plukket opp mobilen fra vesken, og slo nummeret til Bjørnhild. Hun svarte nesten med en gang, og Lene Marie fortalte ivrig om alt som hadde hendt etter at hun løp ut på fotballbanen. Bjørnhild lyttet og svarte med akkurat passe mye iver, og Lene Marie var fornøyd. Hun sa adjø til Bjørnhild, og la seg ned på sengen sin for å slappe av litt. Det var jo ikke akkurat blitt mye søvn den siste natten.

Hun sovnet. Og da hun våknet igjen tre timer senere,  hadde hun fått en melding fra et ukjent nummer. Hun åpnet meldingen, og holdt på å ramle utav sengen da hun så at det var fra Frank Reidar. Han lurte på om de kunne treffes dagen etterpå for å spise middag. Hun svarte at det ville hun gjerne, før hun løp inn i stuen for å fortelle moren de gode nyhetene.
Femte og siste del kommer i morgen. Stay tuned!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Ett svar til Fotballkampen – En kjærlighetshistorie Del 4

  1. Tilbaketråkk: Fotballkampen – En kjærlighetshistorie Del 5 «

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s