Fotballkampen – En kjærlighetshistorie Del 2

Dette er del to av den fantastiske historien om forelskede Lene Marie og fotballspilleren Frank Reidar. For del en, trykk her.

Hun nådde frem, og bøyde seg over han. Hele kroppen skalv. Hun enset ikke vaktene som endelig oppdaget at i alt kaoset, var det kommet en sivil inn på banen. Med skjelvende fingre, berørte hun kinnene hans, og prøvde å få kontakt. ”Frank Reidar? Hører du meg?”

I løpet av noen sekunder åpnet han øyene, og så på henne, men blikket var tomt. Han lå helt urørlig, og sa ingenting.  Lene Marie ropte. ”Jeg elsker deg! Jeg har alltid gjort det! Har alltid..” Vaktene nådde frem. En av de store mennene som grep rundt armen hennes, kalte på førstehjelp. I det hun ble dratt vekk møtte hun endelig blikket hans. Øynene hans fulgte henne helt til han ikke kunne se henne mer.

Skumringen kom, og høstkveldene ble kaldere. Lene Marie stod utenfor Fossefall stadion med sin mor. Da hun ble geleidet ut av gressbanen, hadde de fått fatt på telefonnummeret til foreldrene hennes. Lene Marie var 17 år, og i det moren kom med et forfjamset uttrykk inn på informasjonskontoret – skulle hun virkelig ønske at hun var over 18 år, og myndig. Det var det flaueste som noen gang hadde skjedd.  Det var hun sikker på.

Lene Marie hadde blitt geleidet av vakter, inn på et kontor. Der måtte hun sitte frem til hennes mor dukket opp. Ingen sa noe, men hun fikk ikke direkte pene blikk fra de som gikk forbi døren. Da moren dukket opp, fikk hun beskjed om å holde styr på datteren. Lene Marie ble samtidig utestengt fra de fem neste hjemmekampene. Og om hun etter dette gjorde noe slikt igjen, ville hun bli utestengt på livstid. Lene Marie hadde grått stille. Hun gråt nå også. Moren var helt stille, hun visste vel ikke hva hun skulle si. Under hele oppveksten, hadde Lene vært en snill og rolig jente. Aldri noe tull. Hun hadde gode karakterer på skolen, og lite fravær. Hun var pliktoppfyllende og ansvarsfull. Så plutselig måtte dette skje.

”Du tror vel at jeg er gal”, mumlet Lene i bilen. Moren så på henne med et tomt blikk. Hun så på henne slik en stund. Så brast hun i latter. Og hun lo. Latteren ville ikke stoppe. Lene Maries gråt stilnet, og hun kjente raseriet stige i henne. Kunne ikke moren hennes bare blitt sint, og gitt henne totalforbud mot sosiale sammenkomster i en uke eller to? Måtte hun le? Moren rakk å starte motoren i det Lene Marie rev opp bildøren og løp sin vei.

Fortsettelse følger..

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til Fotballkampen – En kjærlighetshistorie Del 2

  1. Tilbaketråkk: Fotballkampen – En kjærlighetshistorie Del 3 «

  2. Tilbaketråkk: Fotballkampen – En kjærlighetshistorie Del 4 «

  3. Tilbaketråkk: Fotballkampen – En kjærlighetshistorie Del 5 «

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s