Fotballkampen – En kjærlighetshistorie Del 1

Av Kaja Lian Midjo og yours truly!

(Vi ber dere ignorere alt av skrivefeil/kommafeil etc.. Vi er klar over at de er der, men latskapen hindrer oss beklageligvis i å gjøre noe med de akkurat nå)

Flere timer før kampstart, var Lene Marie klar og på plass på Fossefall stadion. Hun hadde gledet seg til denne dagen i flere måneder. Det var ikke ofte hun fikk muligheten til å se favorittlaget sitt, Rosenslott, spille kamp. Like sjeldent så hun Frank Reidar Skjelbred, hennes livs store kjærlighet.

I dag var de endelig på besøk i Bjørgvin, for å møte SK Vann i en avgjørende cupfinale. Lene Marie satt på nederste rad, like bak hjemmelagets mål, sammen med sin beste venninne Bjørnhild. Hun hadde kjent Bjørnhild i mange år, og de hadde holdt sammen siden ungdomsskolen.

Lene Marie kjente spenningen stige til et ukontrollert nivå i det spillerne kom ut på banen for å varme opp. Bjørnhild var den eneste som visste hvor mye Frank Reidar faktisk betydde for Lene Marie. I hennes liv, var han alt som hadde noe å si. Alt som hadde en mening.

Kampen skulle snart begynne, og Frank Reidar var i startoppstillingen. Lene Marie var nær å gråte av lykke. Hun hadde vært på minst 35 kamper, og Frank Reidar hadde vært på banen under samtlige. Hun hadde lenge tenkt at dette skulle være kvelden. Dette skulle bli den dagen hun for første gang i sitt liv snakket med Frank Reidar.

Kampen var fartsfylt og spennende. Til og med Bjørnhild var engasjert, og hun var ikke særlig glad i fotball. Lene Marie kunne ikke gjøre annet enn å smile, alt var fantastisk denne kvelden. Rosenslott på banen, Bjørnhild på siden – og Frank Reidar i sin flotte drakt. Men denne kvelden kunne ikke bli perfekt likevel.

28. minutter ut i kampen, blåste dommeren. Det var storbråk ute på banen, og Frank Reidar lå helt urørlig på bakken. I alt kaoset var det ingen som så dette. Lene Marie begynte å hyle. ”Se og få sjekket Frank Reidar, for faen!” skrek hun til lungene ikke hadde mer kapasitet. Men ingen hørte eller så henne. Bjørnhild var bekymret på Lene Maries vegne, men hun sa ingenting. Da bestemte Lene Marie seg.

Med selvsikre skritt gikk hun ned trappa, mens pulsen hamret. Hun satte opp farten, løp mot rekkverket, og hoppet over med all kraft. Hun løp over gressmatten. Hun klarte ikke å oppfatte om det var vakter som løp etter henne, hun hadde bare et mål – nå frem til Frank-Reidar. Alle var så opptatte med diskusjon, mens han bare lå der. Hun tenkte det verste, og konkluderte med at for alt hun visste, kunne han være død…

Fortsettelse følger!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

6 svar til Fotballkampen – En kjærlighetshistorie Del 1

  1. The beast from KVAM sier:

    Dette er dype saker!

  2. Tilbaketråkk: Fotballkampen – En kjærlighetshistorie Del 2 «

  3. Tilbaketråkk: Fotballkampen – En kjærlighetshistorie Del 3 «

  4. Tilbaketråkk: Fotballkampen – En kjærlighetshistorie Del 4 «

  5. Tilbaketråkk: Fotballkampen – En kjærlighetshistorie Del 5 «

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s