En første gang for alt

Fredag kveld ble jeg med Alexandra hjem etter trening. Vi så film og koste oss masse, før vi la oss for å «sove». Sovingen endte med at vi lå og snakket til klokken var nærmere 7.

To timer etter at vi endelig hadde sovnet, sto vi opp og dro til Gulen(noen timer utenfor Bergen). Kjøreturen var kjempekoselig, men resten av dagen var enda bedre!

For første gang i mitt liv har jeg ridd en havremotor. Eller hest som noen kanskje kaller det. Det var kjempeskummelt, og jeg presterte tilogmed å ramle av som den amatøren jeg er. Men jeg fikk litt teken på det etterhvert, og da var det bare kjempegøy. Nå er jeg støl til tusen, og klarer rett og slett ikke å gå på et normalt vis, men det er verdt det.

Vi gikk tur med nydelige hunder, sparket fotball med Alexandra sin nydelige lillebror, og vi spiste god middag. Var ute så og si hele dagen, og det var rett og slett kjempekos.

Turen hjem var heller ikke til å klage på, tiltross for at jeg var supertrøtt etter en lang dag med mye aktivitet og friskluft. Vi snakket masse og hadde det rett og slett flott.

I dag har jeg sovet lenge(over 12 timer faktisk), spist god middag med Tonje og Maria, og sett en skuffende fotballkamp. Nei det endte ikke i tap, men Rosenborg burde spilt bedre. Punktum finale.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Ett svar til En første gang for alt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s