Soooool

Nok en dag med nydelig solskinn i Bergen.

lampe

I dag dro de nydelige journaliststudentene fra Norges Kreative Fagskole på «tur». En guidet tur rundt om i lokalene til BA var det som sto på planen. Det var igrunn koselig nok det. Etterpå var det litt arbeid med de fantastiske lokalavisene vi skal lage. Ikke fullt så koselig, men greit nok.

Ettersom det var en fantastisk dag med solskinn i lange baner bestemte vi oss for å ta en tur på bryggen for å spise is etter skolen. Dagen ble jo rett og slett bare bedre og bedre. Softis, solskinn og flotte mennesker, rett og slett hærlig!

Så var det hjem en kjapp tur for å legge vekk fra seg mac, skolebøker og lignende, før det bar ut i solskinnet igjen. Denne gangen sammen med søte Linn Helen og merkelige Tonje. Med kameraet godt plantet rundt halsen, tok vi turen ut til Nøstet. Jeg ble helt fascinert av de små, søte husene. Tenk så kult det må ha vært der i vinter!

Turen resulterte da altså i mange flotte bilder. Midtveis fikk jeg en hyggelig telefonsamtale. Ny leilighet fra sommeren av! Som sakt ble dagen bare bedre og bedre.

Dermed bestemte jeg og Tonje oss for å spise en god middag for å feire den nye leiligheten. Vi ringte Maria(som vi også skal bo sammen med), og avtalte hva vi skulle spise og sånt, også dro vi på butikken. Før jeg dro hjem en kjapp tur for å hente alt av treningsutstyr. God middag hos Tonje og Maria, en middagshvil på sofaen mens jeg «så» fotballkamp(Vålerenga – Molde), før vi dro på innebandytrening.

Treninga var kjempegøy, dagen var kjempegøy, og jeg er rett og slett i et fantastisk godt humør at the moment.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Generelt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s