Vennskap som varer?

purplesky

I løpet av livet møter vi mange mennesker. Disse menneskene er alle forskjellige personligheter, og enkelte knytter vi oss mer til enn andre. Noen treffer vi kanskje så ofte som vær eneste dag, mens andre bare svipper innom livet vårt en gang i året eller kanskje ennå sjeldnere.

Vi har venner vi er utrolig knyttet til, og som vi er like nærme til selv om vi ser hverandre alt for sjeldent. Og så har vi kanskje noen venner som det oppstår en litt pinlig stillhet rundt når vi møter de.

Vi får forskjellige relasjoner til alle vi møter. Noen knytter vi oss til, mens andre støter vi kanskje litt vekk. Hvorfor det er sånn vet vi ikke, men det er vell bare en av livets mange realiteter

Med diverse nettsteder som Facebook, Twitter, Nettby og lignende har det med tiden blitt lettere å holde kontakt med vennene våre, selv om vi kanskje skulle befinne oss litt langt unna. Noen skriver til og med blogger for å  holde venner og familie oppdatert om hva som foregår i livet deres.

Men hvordan er det da når vi møter en det er lenge siden vi har møtt? Går vi bare bort og sier ”Heisann du! Det var lenge siden..” Også flyter samtalen fort og uproblematisk? Med enkelte er det kanskje sånn, de vennene vi aldri vokser fra. Mens med andre igjen er det nok heller motsatt. Man stiller de vanlige spørsmålene: Hvordan har du det, hva gjør du for tiden, hvordan har familien det? Også oppstår denne tausheten som forteller oss at vi er nok kanskje ikke like gode venner nå som vi en gang var.

«Float like a butterfly, sting like a bee.» – Muhammad Ali
Dette utsagnet kan passe ganske godt inn i denne sammenhengen. Vi har de vennskapene man bare flyter med i. Altså de vennene man alltid går godt overens med og som man føler en samhørighet med selv om man kanskje ikke har møtt hverandre på evigheter. Og så har vi de vennene eller kanskje vi heller skal kalle de bekjente, hvor vi bare må stikke en nål i bobla for å få ført en slags samtale med.

Men alt i alt, vennskap har mange former og fasonger. Og hver enkelt venn vi har i livet vårt betyr noe og har en innvirkning på livet vårt, enten vi vil det eller ei.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Generelt. Bokmerk permalenken.

3 svar til Vennskap som varer?

  1. Daniel sier:

    Sv: Takk for det 🙂

  2. Kristiane sier:

    Kan tenke mæ du får høre det nu når lfc har spilt så dårlig:-( Synes alltid vi får gjennomgå av alle andre supportera, ikke bare man u supportera. Har heller aldri vært der, men fikk sett dem mot VIF i fjord, det va sykt:-D Orka ikke dra på Lyn kampen, siden den var på bislett, + at det var dyrere. e du med i den supporter klubben her i H.fest?

  3. Kristiane sier:

    Hehe, ja da e det jo ingen vits, trodde du gjore det u see 🙂 Hvor bor du da?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s