Vi bærer alle en maske

full_face_white_maskNår vi går rundt blandt folk bærer vi gjerne en maske. Vi tenker kanskje ikke så nøye over akkurat dette, men det er faktum.

Har du en dårlig dag, eller for den saks skyld et dårlig liv, så velger du ofte å ta på deg maska og late som om alt er fint.

Vi tar også gjerne på oss masker når vi er blandt mennesker vi kanskje ikke går fullt så godt overens med som andre. Kanskje er det en du jobber med du virkelig ikke liker? Du tar på deg maska og forespiller verden at alt er flott og rosenrødt.

Vi tar på oss disse maskene for å unngå spørsmål, og for at alle andre skal tro vi har et bedre liv enn vi kanskje egentlig har.

Men av og til kan det være lurt å kle av seg masken. La folk få et innblikk i din verden, og kanskje oppdager du at du kan få litt hjelp til ting du sliter med.

Kanskje er alt som skal til at du slutter å være en du egentlig ikke er. For når du går med maska er du ikke fullt og helt deg selv, du prøver å være en forbedret versjon av den du er. Så om du prøver, omså bare for en dag, å gå uten maske, hvem vet hva som vil skje? Kanskje ser verden på deg med helt andre øyne, kanskje blir ting bedre? Kanskje ting blir verre.. Du vet aldri før du har prøvd.

Bilde: google

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Generelt. Bokmerk permalenken.

4 svar til Vi bærer alle en maske

 1. mamma sier:

  godt sagt vennen

 2. I r l i n sier:

  hehe bra innlegg! dette likte jeg! :D:D
  smart du! :D:D

  sv; først og fremst må jeg jo si «glederlig første søndag i advent!», håper du tenner lys og tenker på alle som trenger en ekstra tanke i dag (noe jeg tror du gjør fra før av – du virker jo så godhjertet!). Så vi ljeg bare takke for kommentar på bloggen min på gårsdagens innlegg. Du er en liten engel som gir meg inspirasjon til å fortsette med blogging – tusen takk! 🙂 Håper du koser deg masse videre i dag! Take care!

 3. Karina sier:

  Interessant teori.

  SV: ja alle 3 kom!:p
  Ja æ ønske mæ vel den ja;)

 4. ceciliek. sier:

  haha, hvordan kan man ikke like Edward? Selv liker jeg Rob Pattinson best som selg selv, stubby og rufsete sveis ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s