Tirsdag 3 Mars

Sto grytidlig opp for å pakke ferdig og rydde etter oss. Sa hadebra til barna, og satte kursen mot Masai Mara.

Kjøreturen var lang, og lengere enn lang:p Kjørte med Linn Helen, Pia, Maria Iselin, Ida, Jens og Sandra. Vi så veldig mye spennende og interessante dyr og ting da:p Men etter å ha sett 400 geiter og dobbelt så mange kuer, og sikkert 200 esler så var det ikke fullt så spennende mer:p


(Pia nyter kjøreturen)


(Utkikspunkt over Rift Valley)

Vi stoppet på to «turistplasser» på veien, og gud det er innpåslitne selgere på slike steder… Kjøpte to smykker for 350 shilling(35 norske kroner ca) og var egentlig godt fornøyd med det, for slike smykker hadde jeg faktisk veldig lyst på:) 

Når vi kom innenfor reservatgrensene så vi masse dyr:D Giraff, antiloper, gaseller, elefanter, struts, vortesvin osv..:D Så kom vi til Base Camp som er stedet hvor vi bor, og fikk tildelt telt/hytter hvor vi skulle sove. Jeg Ida og Pernille deler telt, og de teltene er rett og slett dritbra:) tre senger, eller  egentlig en enkelt seng og en dobbel seng, bad med økologisk do(altså utedo:p), en hærlig terrasse med hengekøye og solseng og ikke minst DUSJ!!!(Dusjen er ikke på terrassen da;p) Kjempe koselig å vite at vi skal bo her i noen dager:)


(Teltet)

Til lunch fikk vi servert salat og vegetar lassagne, kjempe godt:)

Og etter lunch var det litt lett avslapning før vi kjørte ut på safari. Var kjempe gøy! Fikk sett løver(4 stk) som lå å sov i ettermiddagssolen, flodhester som lå å duppet i vannet, vannbøfler, bøffler, marekatt, afrikanske høner osv..:D Veldig spennende å få oppleve slikt.


(Safari)


(Vi så Simba! Var faktisk den eneste han løven vi så på hele turen)


(Vi fant Nala, Kiara og Sarabi også! Løver er late dyr:p)


(Afrikanske høns)

Når vi kom tilbake til campen var det ENDELIG dusj:D Var så sykt godt! Også siden det er utedusj, så sto jeg å prata med Pia som sto på terassen i teltet hun bor i(ved siden av oss), mens jeg dusja:p

Etterpå var det en masai kriger som fortalte oss om slanger og elefanter mens vi satt rundt et bål og ventet på middag:)

(Masai kriger)

Middagen vi fikk servert var en tre retters. Først gresskar suppe, så fikk vi salat og kjøtt, og til slutt en kjempe god kake til dessert:) Er helt utrolig god mat her:)

Etter maten satt vi rundt bålet litt til, og så fulgte en masai meg og Ida for å få ladet opp kamera batteriene våre(Vi får ikke gå uten masai etter middag ettersom det ikke er noen gjerder rundt campen og ville dyr kan komme å gå som de selv ønsker;p)

(Kasper har bursdag i dag)

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Generelt, Kenya. Bokmerk permalenken.

2 svar til Tirsdag 3 Mars

  1. åå, mesunner deg altså!åå, mesunner deg altså!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s