Om meg

Hvem er jeg?

Noe av det vanskeligste jeg vet er å fortelle folk om meg selv. Jeg er veldig god på å svare på spørsmål, men jeg er dårlig på å finne ut hva som er interessant for andre å vite om meg.

Jeg så lyset første gang klokken 10:51 den 22 september i det herrens år 1988. Dette var året hvor Norge ikke tok en eneste gullmedalje under vinter-OL i Calgary, Rune Rudberg ga ut sangen Ut Mot Havet, og Einar Førde ble kringkastningssjef.

Jeg har vel egentlig alltid, innerst inne, elsket oppmerksomhet, og som barn sto jeg gjerne på scenen framfor så mange som overhodet mulig. 17-mai-tilstellninger på Ungdomshuset i Kårhamn, bursdagsfeiringer osv, var utmerkede anledninger for å stille seg opp framfor alle for å synge, danse og dramatisere.

I de senere år har jeg kanskje blitt litt mer stillferdig og står ikke så gjerne framfor andre og snakker engang. Jeg vet utmerket hvorfor dette er, og jeg håper jeg en dag vil klare å komme meg ut av dette ekstremt negative tankemønsteret.

Idrett har alltid vært viktig for meg. Iløpet av oppveksten var jeg innom det meste Hammerfest hadde å tilby av aktiviteter. Fotball var tidlig en favoritt, og jeg løp rundt etter den runde lærkula fram til det året jeg fylte 12. Da jeg endelig pensjonerte fotballskoene, fant jeg fort en ny sport; innebandy. Og innebandy driver jeg fortsatt med. Innebandy er min form for terapi, for på innebandybanen føler jeg at jeg hører hjemme. Jeg har brukt mange år på å jobbe meg opp på et akseptabelt nivå, og jeg planlegger å holde meg her i mange år framover.

Ellers er jeg en veldig romantisk person. Jeg drømmer mye, og jeg setter til tider altfor høye forhåpninger til både mennesker og situasjoner.

Hvis det skulle være noe annet som kunne være interessant for mennesker å vite om meg, så må dere nesten bare spørre.

2 comments

  1. Støvkorn · mars 23, 2012

    Kom igjen :)

    • Linn · mars 23, 2012

      Jobber med saken ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s